Mestres

Kobayashi Hirokazu Soshu (1929-1998)

Nascut a Osaka, va ser un dels grans deixebles de O sensei Ueshiba Morihei. Va començar a ensenyar l’Aikido a Europa a partir de 1964. La pràctica de l’Aikido de Kobayashi Hirokazu implica l’utilització del cos que va molt més enllà del simple control del cos per la voluntat o el desenvolupament dels reflexes. L’especificitat del seu ensenyament es basa en principis com el Meguri (espiral d’energia) i el Ki no Musubi (nexe d’unió entre l’atacant i l’atacat). El fonament de tot el seu aikido s’estableix sobre la dimensió ètica. En 1998, poc abans de la seva mort, funda l’Escola internacional Kokusai Aikido Kenshukai Kobayashi Hirokazu Ha i nomena al seu alumne directe, Cognard André Shihan, com a director tècnic.

Cognard André Hanshi 8è dan

Nascut el 1954, s’interessa des de la seva infància pel Japó i les arts marcials. Decideix consagrar la seva vida a l’Aikido després del seu encontre amb Kobayashi Hirokazu Soshu. Segueix les seves ensenyances durant 25 anys i es converteix en el seu deixeble i assistent. L’any 1982 crea l’Acadèmia Internacional Kokusai Aikido Kenshukai Kobayashi Hirokazu HaDirigeix cursos d’Aikido i Aikí Shintaisó per tot el món. Autor de diverses publicacions, Cognard André Shihan transmet una ensenyança enmarcada per la seva dimensió ètica e inscrita en la recerca de la llibetat humana, al retrobament de l’altre.

Maccario André Kyoshi 7è dan

Alumne de Cognard André Shihan des de 1980. Ha impulsat la fundació de l’Associació Aikido Kenshukai Espanyola – 2AKE. Ensenya l’Aikido i l’Aiki Shintaisó (5è nivell) al sud de França segons els principis de Kobayashi Hirokazu Soshu i de Cognard André Shihan. Dirigeix cursos a França i Espanya. És el director tècnic de 2AKE.

 

Marcos Asorey 5è dan

Va iniciar-se en l’Aikido l’any 1996. Alumne de Maccario Kyoshi 7è Dan de l’escola kobayashi, s’ha format en paral.lel amb d’altres mestres de forma regular; Luis Traver 5è Dan, Antonio Martín 6è Dan, Joan Rubio 4r Dan. .

Va començar com a professor a l’any 2010, sent el màxim responsable de l’Escola Natsukashii d’Aikido de Reus.

En contínua formació, en Efe, cursos dins i fora de l’escola Kobayashi. En l’actualitat és practicant de Karate i Nihon Jujutsu.

Judith Asorey 2do dan

Formació en Karate Shotokan, alumne de Damián Sensei 7º dan de Taekwondo. Des de l’any 2008 fins l’actualitat practicant i professora d’Aikido de l’Escola Natsukashii d’Aikido de Reus.

Ha participat en nombrosos cursos a Barcelona, a França d’Aikido amb mestres com André Cognard Hanshi i Maccario Kyoshi.